Слідкуйте за нами у Facebook

УВАГА!!! ОГОЛОШЕННЯ!

Одним із заходів проєкту «Віртуальна подорож шляхами князівського роду Сангушків відкриваємо нові сторінки спільної української та польської історії» є видання туристичного путівника «Шляхами князівського роду Сангушків». Саме зараз, команда проєкту працює над підготовкою даного видання. Путівник міститиме інформацію про місця та події, які пов’язані з князівським родом та мапу туристичного маршруту. Окрім цього, буде надана інформація про туристичні локації, розміщені у межах маршруту, об’єкти ночівлі та харчування, транспортні комунікації та відстані між населеними пунктами.

У зв’язку з цим, запрошуємо усіх зацікавлених суб’єктів господарювання у сфері надання послуг (ресторани, кафе, готелі, хостели, розважальні заклади, паркувальні майданчики і т.п.), які розташовані у містах Луцьк, Горохів, Камінь-Каширський, Володимир-Волинський та Старовижівському районі, надати інформацію щодо своїх об’єктів туристичної інфраструктури, які будуть включені у туристичний путівник на безоплатній основі.

Інформацію надсилайте на електронну адресу: vric@ukr.net або скористайтеся застосунком «Messenger» на сторінці проєкту у соціальній мережі Facebook https://facebook.com/VIRTOUR2020/