Слідкуйте за нами у Facebook

Заключна конференція проєкту

22 вересня 2020 року у м. Луцьку відбулася офіційна презентація віртуального транскордонного туристичного маршруту та завершальна конференція проєкту "Віртуальна подорож шляхами князівського роду Сангушків - відкриваємо нові сторінки спільної української та польської історії". Захід пройшов спільно з польськими партнерами у режимі відеоконференції.

Учасниками зустрічі стали представники органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, туристичних установ, музейні, наукові працівники та представники засобів масової інформації.

Під час заходу були представлені основні продукти проєкту - віртуальний туристичний маршрут, вебпортал, мобільний додаток та туристичний довідник. Також, учасники мали нагоду переглянути промоційні ролики, які підготували кожна зі сторін.

У другій частині конференції були представлені загальні результати та досягнення проєкту. У ході дискусії учасники заходу обговорили, як можна використати культурну та історичну спадщину для промоції прикордонного регіону, підвищити його туристичний потенціал і як забезпечити сталість проєкту. Також, було намічено ідеї для подальшої співпраці та написання наступних транскордонних проєктів.